Pact 24

Staatsbaan 95
3460 Bekkevoort

work pref 013 32 83 73

Brasserie Brasserie Brasserie Brasserie Brasserie Brasserie Brasserie Brasserie Brasserie Brasserie Brasserie Brasserie Brasserie Brasserie Brasserie

Brasserie

Een ruime keuze aan gerechten in een bijzonder sfeervol Grand Café met klasse. De geurende koffie, de uitgebreide drankenkaart, de snelle hap: u voelt zich voor alles gelijk thuis bij Pact 24.

Ruimte en sfeer is er genoeg, zowel binnen als buiten op het grote terras. Tot 250 gasten kunnen hier naar hartenlust komen genieten van alles dat deze brasserie te bieden heeft. Die gezellige drukte zorgt samen met de open keuken voor een typisch en uitnodigend brasseriesfeertje.

Het keukenteam, met passie voor het vak, bereidt voor u een ruime keuze aan kenmerkende en vindingrijke gerechten, bereid op een originele Frans-mediterrane wijze. De ingrediënten van de verschillende seizoenen en de lokale producten lopen als een rode draad doorheen de uitgebreide kaart. Haspengouw voorop!

Ga op ontdekkingstocht naar een dagverse lunch, uitmuntende wokgerechten, fantasierijke pasta’s, heerlijke salades, verse kreeft en een ruime keuze vis- en vleesgerechten. De hartelijke en vlotte bediening zorgen voor de kers op de taart van ieder bezoek.