Pasenmenu - Pact 24
Pasenmenu - Genieten van gastvrijheid in sfeervolle locaties
Lees meer

Pasenmenu

TAKE AWAY
PAASMENU

zaterdag 3 april
zondag 4 april
maandag 5 april

MENU
Aspergeroomsoep – gerookte zalm

*****
Filet van Mechelse koekoek
witte & groene asperges
pommes fondant
dragonsaus

OF

Gegrilde zeewolf
asperges
kruidenpuree
garnaaljus

*****
Citroentaart
munt – frambozencoulis

40 euro p.p. (minimum 2 personen)

fles prosecco 75cl. = € 12,00
fles Champagne Charles Heidsieck 75cl= € 50,00

 

Bestellen is mogelijk tot woensdag 31 maart 22.00 uur

LET OP AFHAALADRES:
Grand Café Paal 26
Paalsesteenweg 240
3583 Paal

Afhalen op zaterdag 3 april tussen 18.00 uur en 19.00 uur
Afhalen zondag 4 april tussen 11.30 uur en 12.30 uur
Afhalen maandag 5 april tussen 11.30uur en 12.30 uur

 

À la Carte

GERECHTEN PER PORTIE

Aspergeroomsoep – gerookte zalm12,00
Mechelse koekoek – witte en groene asperges – pommes fondant – dragon saus20,50
Gegrilde zeewolf – asperges – kruidenpuree – garnaaljus22,50
Citroen taart – munt – frambozencoulis10,00
Asperges op Vlaamse wijze18,00
Asperges – gerookte zalm – dillesausje22,00
Kabeljauw – lentegroenten – graanmosterdsaus – kriel18,00
Zalm – lentegroenten – tuinkruidensaus – kriel16,50
Varkenshaas – lentegroenten – champignonroom – gebakken kriel16,50
Spareribs – salade – gebakken kriel15,00
Mixed grill – salade – gebakken kriel18,00
Tortellini ricotta spinazie – asperges – roomsaus17,00

BUBBELS & WIJNEN

Mojito: Havana Club 3 years rum 5 cl. – origineel glas – munt – limoen – rietsuiker7,00
Prosecco “Frizzante Spago”, Marsuret, Italia12,00
Cava Brut Reserva, Zeta, Espana14,40
“Les Chênes”, Cinsault & Syrah, Métairie, Pays d’Oc, France  (rosé)10,40
Sauvignon de Touraine, Domaine Gibault, Loire, France  (wit: droog/fruitig)9,60
Château du Haut Mayne, Saint-Croix-du-Mont AC, Moelleux  (zoet)12,00
Masseria Pietrosa, Salento IGP, Primavoce Negroamaro, Italia  (rood)9,20

 

BESTEL HIER

 

LET OP AFHAALADRES:
Grand Café Paal 26
Paalsesteenweg 240
3583 Paal